Vrijwilligers meld u aan!

Beste OG-ers en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt,

Vandaag een zeer serieuze oproep waarvan wij hopen dat iedereen er iets mee wil doen en ons wil helpen. De vereniging is niet van het bestuur, maar van ons allemaal. Onze gezellen is niet zomaar zo`n mooie club geworden, nee daar hebben we allemaal samen hard aan gewerkt en zijn we er gezamenlijk dag in dag uit mee bezig. Echter langzamerhand is het groepje mensen dat zich actief voor de club inzet wat aan de kleine kant aan het worden. Te veel komt op de schouders van te weinig mensen. Er zijn dus dringend mensen nodig die iets willen doen.

Het seizoen is gelukkig opgang gekomen. Na een lange periode van “ stilte” komen wij met deze oproep voor extra handjes. Onze Gezellen moet het hebben van zijn leden om alles draaiende te houden, dat gaat op vrijwillige basis, dat is en blijft onze kracht!

Wat zijn de rollen die ingevuld moeten worden?

# Coördinator kantinediensten voor de zaterdag: 
De ouders van de  thuis spelende teams draaien een paar keer in een seizoen kantinedienst . De coördinator  regelt aan de hand van het wedstrijdprogramma met de thuisspelende teams wie er hoe laat voor, tijdens of na de wedstrijd van zoon of dochter kantinedienst draait. Deze rol kan eenvoudig van huis uit met de computer of telefoon ingevuld worden. Planning is idealiter zo’n 4 weken vooruit en vraagt maximaal ongeveer 2 uurtjes per week, vaak veel minder.

# Vaste medewerker zaterdagmorgen of zaterdagmiddag voor onze kantine om de teams die kantinedienst draaien te ondersteunen wegwijs te maken.
Gaat om een dienst van 8.30 uur  uur tot 13.00 uur of van 13.00 uur tot 17.30 uur.
Uiteraard is er ondersteuning voor het inwerken. Er is een poule zodat je 1x per maand wordt ingezet, meer of minder is bespreekbaar. Hoe groter de poule des te minder is het nodig.

# Scheidsrechters: We hebben een chronisch gebrek aan scheidsrechters voor zowel de zaterdag als de zondag. En het is gewoon hartstikke leuk om te doen. Indien gewenst kunnen we een cursus organiseren om scheidstrechters op te leiden. Lucas Boelé kan je alles over de rol van scheidsrechter vertellen.

# Geloof het of niet , er is bij een vereniging als Onze Gezellen altijd iets leuks te doen. Een vrijwilligersrol kost niet alleen tijd, maar het levert ook veel op. Plezier en kansen op persoonlijke ontwikkeling in de eerste plaats.

Voorzitter@onzegezellen.com  ( Hans Rutte)
Secretaris@onzegezellen.com ( Aad Felix)

cbeijer@nissan-europe.com ( Carl Beijer voor technische zaken)

Lucasboele@quicknet.nl ( Lucas Boele voor scheidsrechterszaken

Deel dit bericht:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp