QR Code Controle : Wie wil ons helpen?

Beste OG-ers en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt,

Sinds 25 September is het alleen mogelijk om in onze kantine te verblijven als je een Corona QR code kunt laten zien. Niemand is blij met deze maatregel, maar we zullen er ook als sportvereniging aan moeten voldoen.

Tot nu toe is er geen controle geweest van de gemeente, maar binnenkort gaat het een keer gebeuren dat er een BOA ( Bijzondere Opsporings Ambtenaar) een bezoek brengt om te controleren of wij de bezoekers aan onze kantine controleren op de QR code.

Op zondag 3 oktober jl. hebben we bij de thuiswedstrijd van OG1 tegen HYS een beveiliger van buiten ingehuurd om deze controle uit te voeren. Medewerking van de bezoekers was heel erg goed. Geen discussies aan de deur en niemand is de toegang geweigerd.

Doordeweeks zal de controle worden uitgevoerd door de vrijwilliger achter de bar als deze er tenminste toe bereid is. We zullen dat absoluut niet verplicht stellen. Daarover geen misverstand. Als de vrijwilliger het niet wil doen moeten we iets anders regelen.

Een beveiliger van buitenaf is niet goedkoop en zeker niet iets wat we elk weekend en elke doordeweekse dag kunnen doen. Daarom vandaag een beroep op jullie. Wie is er bereid om een paar uurtjes deze controle op drukke dagen ( voornamelijk het weekend) uit te voeren?  Een vergoeding is mogelijk.

Hopelijk zal de maatregel door de overheid zo snel mogelijk weer worden afgeschaft, maar op dit moment lijkt het erop dat er ook na 1 November niets verandert. We zullen er dus nog even mee moeten leven.

Als je beschikbaar bent laat het ons weten

Met vriendelijke groeten

Hans Rutte      Voorzitter@onzegezellen.com   0651193351

Jan Kok             kantinebeheerderonzegezellen@gmail.com     0644131515

Deel dit bericht:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp