Heb je zorgen over het betalen van de contributie of voetbalkleding?

Door geldzorgen kan het lastig zijn om de contributie voor jouw voetbalclub te betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal vindt ING dat iedereen moet kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. 

Daarom werken we samen met de KNVB en diverse partners om hierbij te helpen. Want er zijn vaak lokale en landelijke voorzieningen om het mogelijk te maken om te blijven voetballen. Of ermee te beginnen. Kijk snel hier wat er voor jou mogelijk is! 

https://www.ing.nl/de-ing/sponsoring/voetbal-voor-iedereen

Wil je liever iemand spreken? Neem dan contact op met Harm Bakker. Hij  is Financieel Contactpersoon voor Onze Gezellen. De Financieel Contactpersoon is een vrijwilliger bij wie je – helemaal vertrouwelijk – terecht kunt met vragen en die jou op weg kan helpen. Je kunt Harm  telefonisch bereiken op 0644692530 of per mail op  fcponzegezellen@gmail.com)  Je kunt ook contact opnemen met Irene Schaap ( 0630900183  irene.schaap-janse@ing.com ) of Benita Haasbeek ( 0630899823 benita.haasbeek-dejong@ing.com )

Deel dit bericht: