Contact ons

Heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Accommodatie

Sportpark Van der Aart
Van der Aartweg 16
2026 ZL Haarlem
023-5374437

Postadres

RKVV Onze Gezellen
Postbus 2518
Haarlem​

Bankgegevens

ING Bank
NL25INGB0006885115
T.n.v. R.K.V.V. Onze Gezellen

KvK nummer

40595975

Parkeren

Op de Van der Aartweg 16 is het verboden om te parkeren. Er wordt gecontroleerd en parkeerboetes worden uitgedeeld.

Waar wel parkeren? Op het parkeerterrein naast de McDonalds of op het parkeerterrein naast het PUK terrein. Toets in de navigatie van de auto  het adres Vlietweg 16 Santpoort- Noord of Van der Aartweg 31, Haarlem en u bereikt een van de twee parkeerterreinen.

Wedstrijdsecretariaat

De wedstrijdformulieren moeten worden ingevuld in de ruimte van de terreindienst / het wedstrijdsecretariaat. Deze ruimte zit aan de kant van de velden, vlak bij de tribune van het softbalveld. Hier is ook de kleedkamersleutel te verkrijgen tegen betaling van 10 euro borg. Tijdens de rust van de wedstrijd kunt u bekertjes en een kan met limonade afhalen in de kantine.

Afgelastingen

Als er afgelastingen zijn bij Onze Gezellen wordt dit ALTIJD vermeld op de homepage van de website. Klik in het hoofdmenu op ‘Programma’ om te zien welke wedstrijden dit beftreft.

Let op: Het heeft geen zin om naar de kantine te bellen. De kantinemedewerkers zijn niet op de hoogte van de afgelastingen.

U wordt geacht de kleedkamers netjes achter te laten en alle rommel op te ruimen

Uiteraard is iedereen voor, tijdens en de wedstrijd na de wedstrijd van harte welkom in de OG kantine die zich aan de andere kant van het complex bevindt ( zie de plattegrond )