Welkom bij Onze Gezellen!​

De voetbaltak R.K.V.V. Onze Gezellen werd op 14 juli 1925 opgericht en speelt in Haarlem-Noord op het van der Aart Sportpark aan de Van der Aartweg 16. Onze Gezellen is een bloeiende vereniging en speelt zijn wedstrijden op in totaal drie mooie (kunst)grasvelden. Naast de heren/ jongens elftallen zijn er dames/meisjes en gemengde elftallen.

Een bekende voetballer uit de begintijd is Kick Smit. Kick ver­­huisde later naar HFC Haarlem en speelde ook 26 wedstrijden in Oranje. Wim Balm is ook zo’n bekende OG-er die bij later HFC Haarlem (en FC Twente) terecht kwam, maar de meest bekende ‘OG-er’ is ongetwijfeld Ruud Geels. Ruud voetbalde voor de amateurs van Onze Gezellen alvorens hij bij Telstar terechtkwam, waar hij in de landelijke jeugd speelde en in het seizoen 1965/1966 in de spits van het eerste elftal stond. Na 8 wed­strijden en 5 doelpunten voor Telstar, werd de aanvaller verkocht aan Feijenoord. Ruud Geels is naast Ronald Koeman de enige speler die voor de traditionele top-3 van Nederland speelde (Ajax-Feijenoord-PSV). Ruud stond bekend als kopspecialist en was 5x topscorer in de eredivisie. 

Nu is RKVV Onze Gezellen onderdeel van de OMNI vereni­­­ging Onze Gezellen (ruim 1750 leden) en bij iedereen be­kend in Haarlem-Noord/Velserbroek. De Omni Vereniging bezit een eigen sporthal en naast veldvoetbal wordt er ook  basket­bal, honkbal en softbal, badminton en zaalvoetbal ge­speeld. Wist u dat Onze Gezellen de grootste zaalvoet­bal­vereniging van Nederland is? Meer dan 600 veldvoetballers spelen via Onze Gezellen wekelijks hun competitiewed­strij­den. Op de gezamenlijke OMNI site (www.onzegezellen.com) vindt iedereen vanzelf zijn of haar weg naar de favoriete sport.