Wil jij een team begeleiden? Ben jij degene die wij zoeken?

Misschien wel het leukste team van OG

Basketball is misschien wel een van de leukste teamsporten, althans dat vinden wij als echte basketballfans natuurlijk. En we kunnen deze teamsport gelukkig uitoefenen door ons als basketball-enthousiastelingen te verenigen. Dat betekent alle taken die hiervoor nodig zijn (training geven, fluiten, scoren, bardiensten e.d.) onder elkaar verdelen en allemaal een evenredige bijdrage leveren voor de kosten die gemaakt worden (zoals zaalhuur e.d.). Deze contributie is daarmee nadrukkelijk niet een betaling voor geleverde diensten, maar met z’n allen zorgen we ervoor dat we onze geliefde sport kunnen beoefenen. En dat is nu misschien wel precies wat een vereniging eigenlijk ook zo leuk en bijzonder maakt en waar we allemaal zo trots op kunnen zijn.

Gelukkig kunnen we inmiddels heel veel spelers laten genieten van het basketball bij onze verenging, en deze groep blijft groeien. Daarmee ook de kansen om op steeds hoger niveau basketball aan te gaan bieden. Hier gaan we voor en hebben daarvoor natuurlijk ook een groeiend aantal trainers nodig.

En die trainer ben jij misschien wel! Als oud-speler om nog bij de vereniging betrokken te blijven, als actieve speler bij de senioren om meer enthousiastelingen te leren kennen, als ouder om je kind van het sporten te laten genieten of als jeugdspeler om je eigen passie voor het basketball spel over te brengen op de jongste leden.

Het trainen en coachen doen we binnen de vereniging met een heus team, bestaande uit jonge, oudere, heel ervaren maar ook geheel onervaren trainers. Sinds dit jaar onder begeleiding van de Technische Commissie. Als trainer begeleid je natuurlijk (eventueel samen met een andere trainer) je eigen team, maar als trainersteam werken we wel zo veel mogelijk samen. Om elkaar te helpen, van elkaar te leren en natuurlijk om met elkaar steeds betere spelers op te leiden. In dit trainersteam ben jij altijd welkom!

Wij bieden begeleiding, een vrijwilligersvergoeding en eventueel zelfs de mogelijkheid tot het volgen van trainerscursussen. Ook jonge en/of onervaren trainers zijn altijd welkom en kunnen altijd een tijdje meelopen om te kijken of het iets voor je is. Met een eenvoudige rol bij het miniplan (de groepstraining voor de allerjongsten) bijvoorbeeld. Je staat er in elk geval nooit alleen voor.

Wordt dus lid van misschien wel het leukste team van OG. Geïnteresseerd of meer informatie? Neem contact op met de Technische Commissie: Tim van der Peet (tvdpeet@gmail.com) of Hans van Eeden (hans_van_eeden@hotmail.com)

En is trainen geven nou echt niets voor jou? Vrees niet, er ligt altijd wel een andere leuke of dankbare taak voor je klaar binnen de vereniging. Samen blijven we beter worden.

Blijf gezond en laat wat van je horen!

Sportieve groet namens de Technische Commissie en het bestuur

Deel dit bericht:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp