In memoriam Ruud Ouwerkerk

Halverwege de jaren 90 was Ruud Ouwerkerk actief betrokken bij Onze Gezellen basketball. Ruud was enthousiast betrokken bij het spel, de spelers en speelsters. Gedreven langs de lijn en met een gezonde dosis humor wist hij teams samen te laten spelen. Tijdens de trainingen en wedstrijden evenals na afloop in de kantine had hij een immer positieve bijdrage. Ruud begon als trainer/coach van de junioren jongens. Met inzet en toewijding heeft hij zich ook ingezet voor zowel heren als dames senioren teams.

We kijken terug op een gedenkwaardige periode waarin Ruud Ouwerkerk zich inzette voor Onze Gezellen basketball zoals tijdens de reis van de junioren jongens naar een internationaal toernooi in Bordeaux, de bekerwedstrijd van Heren 1 tegen het eredivisieteam van Rotterdam, het kampioenschap van Heren 1 en promotie naar de eerste divisie. En het afscheren van zijn befaamde snor na het behalen van het laatstgenoemde kampioenschap.

Het basketball in de regio Haarlem heeft een karakteristiek persoon verloren. Onze Gezellen Basketball wenst Irma Ouwerkerk, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe met het verlies van Ruud.

Deel dit bericht: