In Memoriam Ilse van Vliet – Suidgeest

* 10-01-1984 – † 17-06-2022

Afgelopen vrijdag bereikte ons het intens verdrietige bericht dat na een lang ziekteproces Ilse is overleden. Veel te vroeg nemen wij afscheid van deze sterke, sportieve vrouw die nog zo’n mooie toekomst voor zich had.

Al van jongs af aan was Ilse op de sportvelden bij OG te vinden. In de winter basketballend in de sporthal en in de zomer sloeg ze een balletje op het softbalveld.

We herinneren ons Ilse als een echte doorzetter en een center waar je niet makkelijk om heen kon.

Je was blij om een center als Ilse in je team te hebben, je was verzekerd dat de rebounds werden gepakt en ze zette zich altijd voor 200% in. Basketbal was haar lust en haar leven.

Nadat Ilse in 2015 te horen kreeg dat ze ongeneeslijk ziek was legde ze zich daar niet zomaar bij neer. Ze heeft gevochten als een leeuw om nog zo lang mogelijk van haar gezin te kunnen genieten. Haar dochters, Nikkie en Maud, zijn haar inmiddels in de voetsporen getreden en basketballen met veel plezier. Gelukkig heeft Ilse hier nog heel vaak vanaf de tribune naar kunnen kijken om ze hun eerste dribbel te zien maken, te juichen bij hun eerste score, aan te moedigen en te vertellen hoe trots ze op haar dochters was en altijd zal blijven.

Lieve Ilse, bedankt voor al je mooie jaren bij OG, we zullen je nooit vergeten.

Wij wensen Daniël, Nikkie, Maud, Bert en Mariëtte, Lisette en Jordy en Robin en iedereen die Ilse dierbaar was heel veel sterkte om dit grote en onbeschrijfelijke verlies een plekje te geven. 

Deel dit bericht: