Helaas nog steeds lockdown

Beste leden,
 

Op dit moment bevinden we ons nog steeds in een lockdown periode. Alle sportactiviteiten vanuit de vereniging liggen noodgedwongen stil, met uitzondering van de jeugd die gelukkig wel buiten kan trainen. Een spijtige en teleurstellende periode, waarin we onze geliefde sport moeten missen en daarnaast ook het sociale aspect van elkaar ontmoeten in de sporthal, op de tribune en met een drankje in het clubhuis.
 
De grote vraag die ons allemaal bezighoud is natuurlijk: “Wanneer gaan we weer van start?”. Vooralsnog is het nog altijd niet toegestaan om binnen te sporten en dat betekent ook dat er voorlopig nog geen competitie kan worden gespeeld. De bond heeft echter wel besloten om de competitiewedstrijden die staan gepland voor de tweede helft van het seizoen te laten staan, dit is ook te zien in sportlink. Als er een moment komt dat er weer groen licht wordt gegeven om de competitie te hervatten dan kan van de planning zoals die in sportlink staat gebruik worden gemaakt.

Mocht je als team echter niet meer willen spelen dit seizoen dan is hier vanuit de club en ook de bond alle begrip voor. We willen dit dan graag voor 1 maart weten, zodat dit aan de bond en de tegenstander kan worden doorgegeven. De wedstrijden van de betreffende teams worden dan kosteloos (= geen boetes, terugtrekkingskosten, zaalhuurvergoedingen etc.) uit Sportlink gehaald. Aan de trainers/coaches vragen we om te inventariseren bij hun team of zij nog willen spelen wanneer dit weer mogelijk is.

Daarnaast zal ook worden geïnventariseerd of de teams willen doortrainen, wanneer binnensporten weer is toegestaan. Het bestuur kan hier rekening mee houden met het huren van zalen.

We zijn op dit moment aan het evalueren hoe de financiële positie van de vereniging is. We verwachten half maart met een inning te komen voor de betaling van de tweede helft van de contributie. Dit zal een aangepast bedrag worden, maar we zouden het zeer op prijs stellen als het oorspronkelijke bedrag wordt betaald, deze optie zal ook worden gegeven door de penningmeester. We willen hierbij graag een beroep doen op de coulance van de leden om hun contributie te betalen om daarmee de club te steunen. We hopen dan ook iets meer duidelijkheid te hebben over of er op korte termijn weer gestart kan worden met de binnentrainingen.

We hopen jullie snel allemaal weer te zien.

Het bestuur van OG Basketball 

Deel dit bericht: