Even voorstellen: Onze vertrouwenscontactpersonen

Bij Onze Gezellen Basketball streven wij een veilige omgeving na voor iedereen, waar iedereen onbezorgd en met plezier kan met basketball bezig kan zijn. Over het algemeen gaat dit ook erg goed. Maar het zou zo maar kunnen dat er desondanks wel eens zaken zijn die in jouw ogen niet door de beugel kunnen of waar je zodanig veel moeite mee hebt dat je hier met een onafhankelijk persoon in vertrouwen over wilt praten. Daarom hebben wij twee vertrouwenscontactpersonen, zowel een man als een vrouw zodat er geen belemmering is om met een van de twee contact op te nemen.

Hallo, mijn naam is Stephanie Louwrier-Pengel. Ik ben getrouwd met Nico; we wonen in Haarlem-Noord met onze 2 dochters. De jongste (14) basketbalt bij OG Meiden U16.

Ik heb mijn eigen cateringbedrijf en daarnaast werk ik parttime als personeelsadviseur in de kinderopvang. Ik weet dus als geen ander om te gaan met vertrouwelijke informatie. Niemand wil natuurlijk dat je een vertrouwenspersoon moet inschakelen.

Maar mocht je er toch behoefte aan hebben, dan hoop ik dat je mij en Michiel weet te vinden!

Stephanie Louwrier-Pengel
Michiel Vrasdonk

Hallo, mijn naam is Michiel Vrasdonk.

Ook al ben ik 2 meter, heb ik zelf nooit gebasketbald, Wel heb ik 2 dochters die basketballen bij OG.  Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich veilig voelt bij OG en kan zijn wie die wilt zijn. Mocht er iets zijn waardoor je niet met een fijn gevoel naar OG komt, kan jij bij Stephanie of mij terecht.

Hoe kan ik de vertrouwenspersonen bereiken?
De vertrouwenspersoon is er voor iedereen, van jong tot oud. Mocht er iets spelen, schroom dan niet om hier gebruik van te maken. Je kunt de vertrouwenspersoon bereiken via VCP@Ogbasketball.nl.

Deel dit bericht: