Coronatoegangsbewijs kantine

Met ingang van zaterdag 25 september 2021 is het verplicht om een geldig coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs te tonen als je in onze kantine staat of zit. Om onze kantine open te houden is het noodzakelijk dit te controleren. Wij proberen deze controle zo eenvoudig mogelijk te houden want niemand zit hierop te wachten. Om te voorkomen dat we veel controleurs nodig hebben wordt de bereikbaarheid van de kantine op drukke tijdstippen, vooral in het weekend, aangepast.

De kantinedeuren, zowel aan de kant van de sporthal als aan de kant van de gang naar de bestuurskamer blijven gesloten. De nooddeur fungeert als enige in- en uitgang. De buitendeuren zijn open, dus voor toiletbezoek moet je buitenom. Controle op het coronatoegangsbewijs mag aan de (nood)deur plaatsvinden of aan tafel dan wel aan de bar. Omdat een groot percentage van de gasten een consumptie haalt en deze mee naar buiten neemt kan controle aan tafel of aan de bar makkelijker zijn. Voor take away is namelijk geen coronatoegangsbewijs verplicht.

Als het niet druk is willen wij de kantinedienst vragen de  controle uit te voeren. Tevens zal incidenteel gecontroleerd worden door een vrijwilliger.

Wij vragen om jullie medewerking en houd je coronatoegangsbewijs gereed als erom gevraagd wordt.

Alleen samen houden we de kantine open.

Deel dit bericht: