Aangescherpte corona maatregelen per 14/10

Geen trainingen vanaf U22 en competities t/m 7/8 november 2020 eruit!

De jeugd t/m U18 gaan gewoon door met trainen. Er zijn wat wijzigingen voor de U14-2 en de U18. (U14-2 op maandag naar de OG hal en de U18 op donderdag) Geen gebruik kleedkamers/douches!

Kinderen vanaf U14 voor en na de training mondkapje op.

Het zong sinds maandag al rond en gisteren werden de geruchten tijdens de persconferentie van de minister president helaas bevestigd dat de amateursport wordt stilgelegd. De komende vier weken hebben we te maken met een gedeeltelijke lockdown om de corona crisis het hoofd te bieden. Dit heeft voor de basketbal grote gevolgen. Geen competitie en geen trainingen met uitzondering van de jeugd t/m 18 jaar, zij kunnen de komende weken gelukkig blijven trainen. Het seizoen is nog maar net begonnen en ligt nu alweer tijdelijk stil. Hopelijk kunnen de afgekondigde maatregelen na 4 weken weer worden versoepeld, zodat wij het sporten ook weer op kunnen pakken. We duimen er hard voor.  

Maar de coronacrisis heeft voor de vereniging Onze Gezellen grote impact. Er zijn zorgen. Hoewel we als bestuur alle zeilen bijzetten, weegt corona zwaar op de financiële balans. Veel van onze kosten lopen gewoon door. Binnenkort komt de penningmeester met zijn aankondiging dat de eerste termijn van de contributie zal worden afgeschreven. Voor dat geld heb je de afgelopen twee maanden kunnen sporten, maar je krijgt nu geen waar meer voor je geld of maar deels zoals bij de jeugd. Dat beseffen wij ons als bestuur terdege. Toch willen wij een beroep doen op jouw loyaliteit. In deze barre tijd zijn de contributie – inkomsten een noodzaak en kunnen zorgen dat we als vereniging niet kopje onder gaan. Mocht de situatie onverhoopt langer aanhouden dan 4 weken, waardoor er langer niet gesport kan worden, dan zullen we als bestuur gaan kijken wat we met de inning van de tweede termijn gaan doen. Hierover houden we je op de hoogte. Mocht je niettemin door corona een financieel probleem hebben, dan willen wij je daarin graag tegemoet komen, bijvoorbeeld met een regeling. Stuur dan een mail naar: penningmeester@ogbasketball.nl

Blijf gezond en denk aan elkaar!

Deel dit bericht:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp