Laatste nieuws

De Onder 14-1 naar bekerfinale!!

Wat een zinderende pot tegen Victoria, wederom een hoofdklasser en een tegenstander van formaat. De spanning van deze wedstrijd heeft veel ouders een paar jaar ouder gemaakt.
Wat een zinderende pot tegen Victoria, wederom een hoofdklasser en een tegenstander van formaat. De spanning van deze wedstrijd heeft veel ouders een paar jaar ouder gemaakt.
De eerste helft waren zij iets beter en hield Roel ons overeind. Alleen Dylan kreeg een mooie kans na een geweldige actie. 0-0 was dan ook niet slecht voor ons. 

Na de rust zagen we een open en gelijkwaardige wedstrijd. Kansen over en weer, maar we toch kwam Victoria op 0-1 en bijna op 0-2. Gelukkig tikte hun speler in buitenspelpositie de bal nog even aan. We gingen nu alles of niets spelen en kregen grote kansen via Kimani en Dylan. Wat een pech bij een halve omhaal van Nick S. op de lat. Nog een spits erbij en maar blijven proberen. Vlak voor tijd kwam de beloning en kon Nick s. de gelijkmaker scoren. Wat een ontlading. Weer strafschoppen. Zij misten er 1 en wij ook. Dylan, Tim, Ingmar en Nick S. bleven ijzig kalm en toen hun aanvoerder de laatste mistte, barstte het feest los. Wat een vreugde. Alle pijntjes en blessures waren even vergeten. Een superknappe prestatie en fijn dat er veel publiek was!

Op zaterdag 2 juni speelt de Onder 14-1 de Finale tegen De Meern om 13.15 uur bij Legmeervogels. Kom ons s.v.p. ondersteunen. Jullie hulp heeft ons ook door de halve finale gesleept.

Programma komende week

Thuiswedstrijden

Uitwedstrijden


Uitslagen afgelopen week

 

Wedstrijdverslagen

Onder 12-1 doordeweeks naar ADO’20

Nog twee competitiewedstrijden te gaan en waarschijnlijk is een tweede plaats op een punt van...

Lees meer

TOS/Actief MO19-1 - OG MO19-1

TOS/Actief MO19-1 - OG MO19-1     De Pechvogel waart rond  ...

Lees meer

OG JO13-1 - ST Schagen/SRC JO13-1: Eindelijk weer overtuigend

Na een kleine voorjaarsdip moest toch weer een keer de vorm en weg naar boven gevonden worden....

Lees meer

OG MO19-1 – Blokkers MO19-1 12 mei 2018

OG MO19-1 – Blokkers MO19-1     Een periode zonder voetbal maar met...

Lees meer

EDO JO13-1 - OG JO13-1 : Niet goed genoeg

Het belang van de wedstrijd was duidelijk. EDO kon kampioen worden, OG had de punten hard...

Lees meer