Laatste nieuws

Belangstelling deelname zonnepanelen

Beste OG-ers,  Altijd al zonnepanelen willen aanschaffen, maar daar niet de mogelijkheid voor gehad omdat je dak hiervoor niet geschikt is? Of niet gedaan omdat je het...
Beste OG-ers, 
 
Altijd al zonnepanelen willen aanschaffen, maar daar niet de mogelijkheid voor gehad omdat je dak hiervoor niet geschikt is? Of niet gedaan omdat je het bijvoorbeeld niet zo mooi vindt staan die panelen op je dak?  Dan is er nu toch een interessante mogelijkheid.
Onze Gezellen is momenteel samen met Kennemer Energie bezig met een haalbaarheidsonderzoek, om te kijken of het dak van de sporthal geschikt is om zonnepanelen op te laten plaatsen.  Als het haalbaarheidsonderzoek positief uitvalt zullen er vanaf de herfst

zonnepanelen op het dak van de sporthal worden geplaatst. Deze zonnepanelen kunnen tegen een gunstig tarief gekocht worden door de leden van de club die in het postcodegebied 1991, 1992, 2025, 2026 en 2071 wonen. 

En behalve dat dit goed is voor het maatschappelijk verantwoorde uitstraling van Onze Gezellen  levert dat ook  interessant financieel voordeel op voor ieders energierekening.

Wil je hier meer van weten? Op 15 mei organiseert Kennemer Energie een informatie bijeenkomst over het zonnepanelenproject. Deze bijeenkomst vindt plaats in de algemene ruimte van OG en start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. 

Met de volgende link vind je een flyer met meer informatie en hoe je je kunt aanmelden voor de bijeenkomst of ga naar: https://kennemerenergie.nl/oghaarlem.


We hopen op een goede opkomst.

Met hartelijke groet,

Het bestuur

Programma komende week

Thuiswedstrijden

Uitwedstrijden


Uitslagen afgelopen week

 

Wedstrijdverslagen

Onder 12-1 doordeweeks naar ADO’20

Nog twee competitiewedstrijden te gaan en waarschijnlijk is een tweede plaats op een punt van...

Lees meer

TOS/Actief MO19-1 - OG MO19-1

TOS/Actief MO19-1 - OG MO19-1     De Pechvogel waart rond  ...

Lees meer

OG JO13-1 - ST Schagen/SRC JO13-1: Eindelijk weer overtuigend

Na een kleine voorjaarsdip moest toch weer een keer de vorm en weg naar boven gevonden worden....

Lees meer

OG MO19-1 – Blokkers MO19-1 12 mei 2018

OG MO19-1 – Blokkers MO19-1     Een periode zonder voetbal maar met...

Lees meer

EDO JO13-1 - OG JO13-1 : Niet goed genoeg

Het belang van de wedstrijd was duidelijk. EDO kon kampioen worden, OG had de punten hard...

Lees meer